Activiteiten

SveaVita organiseert workshops mindfulness, mindfulness meditatie momenten (ofwel terugkombijeenkomsten), stilte-/oefendagen mindfulness en ook inspirerende en interactieve lezingen over eigentijdse mind- & lifestyle onderwerpen. Bijv. een interactieve lezing over de Blue Zones, de vijf gebieden in de wereld waar mensen bovengemiddeld ouder & vitaler worden...  Deze bijeenkomsten vinden op de eigen locaties van SveaVita te Weert of Breda plaats, maar op andere locaties is ook zonder meer mogelijk. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Onderwerpen kunnen zijn: Blue Zones, Op twee wielen door Zweden, Mindfulness workshop, Mindfulness Meditatie Momenten

Raadpleeg de agenda of informeer naar de mogelijkheden voor een bijeenkomst binnen jouw organisatie.

Workshop mindfulness Weert

Workshop mindfulness

Je hebt wel eens van mindfulness gehoord of er iets over gelezen, maar je hebt geen idee wat je je daarbij mag voorstellen? Dan is deze workshop echt iets voor jou...

Lees meer

Mind-Walk® Weerterland

Een 10-weekse cursus mindful wandelen op zondagochtend
Lente-, zomer-, herfst- en wintereditie!

Stap mee en ervaar rust en ruimte in de groenste regio van de wereld: het Weerterland. Letterlijk en figuurlijk. Met mindful wandelen in de Weerter regio fysiek en mentaal in beweging komen. Dat klinkt goed, nietwaar?

Lees meer

Stilteweekend in Belfeld, Limburg

30 maart - 1 april 2018

Veel mensen blikken eind december graag eens terug op het afgelopen jaar en maken vervolgens plannen voor het nieuwe jaar. Een moment van bezinning en een stukje planning. Niet zelden merken we onder de kerstboom dan op, de behoefte om tot rust te komen en naar binnen te keren. Door het jaar heen kan een stilteweekend of retraite daar enorm helpend bij zijn.

Lees meer

Blue Zones Weert

Blue zones

Op verzoek gratis in Weert

SveaVita laat zich graag inspireren door de belangrijkste levenslessen uit de vijf Blue Zones in de wereld: vijf regio’s waar mensen (bewezen!) bovengemiddeld vitaler ouder worden.

Lees meer

Op 2 wielen door Zweden

Irma de Bont en Jacko Aerts fietsten bijna 7.000 km door het prachtige Zweden. Het betrof een parttime pelgrimstocht op de fiets langs de Sverigeleden.

Lees meer