Mindfulness Studio Weert  |  06 510 889 44  |  info@sveavita.nl

Mindfulness Meditatie Moment Weert

Iedere 1e en 3e maandag van de maand organiseert SveaVita (terugkom) bijeenkomsten mindfulness meditatie. Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom.

Lees verder

Workshop mindfulness, een korte introductie

Je hebt wel eens van mindfulness gehoord of er iets over gelezen, maar je hebt geen idee wat je je daarbij mag voorstellen? Dan is deze workshop echt iets voor jou...

Lees verder

mindfulness-weert-stiltedag-landgoed-stokershorst

Stilte-/oefendag mindfulness meditatie

De eerstkomende stiltedag die SveaVita organiseert valt op zondag 28 oktober 2018 en deze vindt plaats in de Kapel op Landgoed Stokershorst te Nederweert-Eind. Op de grens van Brabant en Limburg. Bijzonder is dat deze mini-retraite nu samenvalt met de landelijke Dag van de Stilte.

Lees verder

Mindful Weert Walk op zondagochtend

Loop je mee op zondagochtend van 09.30 tot 11.00 uur met de Mindful Weert Walk en ervaar rust en ruimte in de mooie en groenste regio van de wereld: Weert en omgeving. Even een moment voor jezelf.

Lees verder

Mindfulness & Walk Retraite Zweden

Binnenkort meer info.

Blue Zones op verzoek gratis in Weert

SveaVita laat zich graag inspireren door de belangrijkste levenslessen uit de vijf Blue Zones in de wereld: vijf regio’s waar mensen vitaler ouder worden.

Lees verder


Wil je weten of mindfulness iets voor je is?

Weet je nog niet zeker of een mindfulnesscursus iets voor je is? Wil je er eerst iets meer over weten en ook eens ervaren wat mindfulness met je kan doen en voor je kan betekenen? Woon dan een Workshop Mindfulness bij. Er is dan ook alle ruimte voor het stellen van vragen. Van harte uitgenodigd!

Aanmelden of meer informatie?

Vul het aanvraagformulier hiernaast in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

Aanvraagformulier

Aanvraagformulier

Vaak vergoeding zorgverzekeraar mogelijk!