Mindfulness Studio Weert  |  06 510 889 44  |  info@sveavita.nl

Mindfulness Meditatie Moment Weert

Iedere 1e maandag van de maand organiseert SveaVita (terugkom) bijeenkomsten mindfulness meditatie. Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom.

Workshop mindfulness met het nieuwe spel Mind Your Step

Je wilt eens nader kennismaken met mindfulness en er eens aan proeven wat het voor je kan betekenen? Dan is deze workshop mindfulness echt iets voor jou.

mindfulness-weert-stiltedag-landgoed-stokershorst

Stilte-/oefendag mindfulness meditatie

De eerstvolgende stiltedag van SveaVita vindt waarschijnlijk in het najaar van 2020 plaats. Bekendmaking datum volgt. Locatie vermoedelijk: Landgoed Stokershorst te Nederweert-Eind, gelegen op de grens van Brabant/Limburg. Deze dag is doorgaans snel volgeboekt dus ben er tijdig bij!

Mindful Weert Walk

Loop op de 3e zondagochtend van de maand mee met de Mindful Weert Walk en ervaar rust en ruimte in de mooie en groenste regio van de wereld: Weert en omgeving. Even een moment voor jezelf.

Verkoop mindfulness spel Mind Your Step

Speciale actie bij inschrijving voor de 8-weekse mindfulnesstraining (MBSR) bij SveaVita ontvang je een leuke korting bij gelijktijdige aanschaf van het spel.


Wil je weten of mindfulness iets voor je is?

Weet je nog niet zeker of een mindfulnesscursus iets voor je is? Wil je er eerst iets meer over weten en ook eens ervaren wat mindfulness met je kan doen en voor je kan betekenen? Woon dan een Workshop Mindfulness bij. Er is dan ook alle ruimte voor het stellen van vragen. Van harte uitgenodigd!

Aanmelden of meer informatie?

Vul het aanvraagformulier hiernaast in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

Privacy Zeker

Vaak vergoeding zorgverzekeraar mogelijk!