Mindfulness Studio Weert  |  06 510 889 44  |  info@sveavita.nl

Mindfulness Meditatie
(terugkom)bijeenkomsten

Wil je mediteren of kennismaken met meditatie?

Tot voor kort organiseerde SveaVita, Mindfulness Studio Weert (terugkom)bijeenkomsten mindfulness meditatie op elke 1e maandag van de maand. Echter, sedert april 2020 i.v.m. Corona (voorlopig) niet meer. Neem echter gerust contact met ons op voor meer info en mogelijkheden.

Heb je de 8-weekse mindfulnesstraining (elders) gedaan, mediteer je regelmatig of wil je gewoon eens kennismaken met mindfulness meditatie? Iedereen is van harte welkom op de eerste maandag van de maand van 19.30-21.00 uur in het Weerter Cwartier.

SveaVita, Mindfulness Studio Weert biedt al geruime tijd mindfulnesstrainingen aan en deelnemers aan deze 8-weekse training geven regelmatig aan behoefte te hebben aan terugkombijeenkomsten. Daarnaast zijn er veel mensen die het heerlijk vinden eens even enige tijd in stilte door te brengen en de hectiek van de dag even te laten voor wat deze is. Het is fijn op flexibele basis eens samen te komen om te mediteren. Je kunt hier in het dagelijkse leven vervolgens ook echt plezier van hebben.

Versterk of fris je mindfulness ervaring op

Inspirerend, stimulerend en motiverend

Deze samenkomsten zijn een prima manier om je mindfulnessbeoefening op te starten, te versterken en/of te verfrissen. Het is inspirerend, stimulerend en motiverend om samen met anderen te mediteren. Even ook een moment van rust, stilte en inkeer.

Interesse in de mindfulness meditatie bijeenkomsten?

De formule is lekker flexibel: je komt wanneer je wilt en het je ook uitkomt. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus vooraf inschrijven is wel verplicht. Dit kan in principe tot het laatste moment.

Je kunt voor mindfulness meditatiebijeenkomsten iedere eerste maandag van de maand van 19.30-21.00 uur bij SveaVita, Mindfulness Studio Weert terecht (behalve op nationale feestdagen en in de maanden juli en augustus). Je hoeft alleen maar een grote handdoek of badlaken mee te nemen. Verdere materialen zijn aanwezig en behalve aandacht, schenken wij ook thee en water.

Data en locatie
Mindfulness meditatie avonden

 • Locatie: SveaVita Mindfulness Studio, Cwartier Unit 326, Beekstraat 54 in Weert

 • Data: iedere 1e maandag van de maand

 • Tijdsduur: van 19.30 tot 21.00 uur

 • Wanneer niet: op nationale feestdagen en in de maanden juli en augustus

 • Kosten: € 10,- per keer

 • Voor wie: geschikt voor zowel beginners als gevorderden
 • Bijzonderheden:
  van te voren inschrijven; vol = vol,
  grote handdoek of badlaken meenemen

Wil je meer informatie over de Mindfulness Meditatie?

Bel of mail gerust indien je meer informatie wenst; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 51088944.

 

Aanmelden of meer informatie?

Vul het aanvraagformulier hiernaast in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

Privacy Zeker

Vaak vergoeding zorgverzekeraar mogelijk!