Mindfulness Studio Weert en Breda  |  06 510 889 44  |  info@sveavita.nl

Blue Zones

Op verzoek gratis in Weert:
belangrijkste levenslessen

SveaVita laat zich graag inspireren door de belangrijkste levenslessen uit de vijf Blue Zones in de wereld: vijf regio’s waar mensen (bewezen!) bovengemiddeld vitaler ouder worden.

blue zones mindfulness

Gebieden waar opvallend veel 100-jarigen leven. Waar mensen zowel meer jaren aan hun leven, als ook meer leven aan hun jaren toevoegen!

Dan Buettner van National Geographic deed wereldwijd onderzoek, definieerde de vijf Blue Zones en bracht de belangrijkste kenmerken in kaart die bijdragen aan een langer gezond en gelukkig leven.

Weert eerste Blue Zone stad van Nederland?Onderzoek onder leiding van Dan Buettner van National Geographic wijst uit dat dit te maken heeft met (a) een sterk sociaal netwerk, (b) goede voeding, (c) natuurlijke beweging en (d) stressbeperkt en zinvol leven.
Weert eerste Blue Zone stad van Nederland?

 Het Weert in Beweging Blue Zone project is in februari 2014 van start gegaan en streeft een gezondere en bewustere leefomgeving in Weert na. Weert hoopt zelfs de meest actieve en gezonde gemeente van Nederland te worden! Met dit project trekken organisaties uit vijf sectoren (sport, zorg & welzijn, onderwijs, bedrijven en overheid) samen met betrokken burgers uit Weert op om de jeugd een beter toekomstperspectief te bieden. En natuurlijk ook om aan de eigen gezondheid en fitheid te werken.

Ambassadeur Weert in Beweging


Irma de Bont draagt als wijkambassadeur bij aan de missie om van Weert een gezondere en actievere stad te maken en participeert waar mogelijk in projecten van Weert in Beweging. Zij vertelt u graag wat de vijf Blue Zones gemeen hebben en wat dus maakt dat de mensen in deze regio’s langer gezond & gelukkig leven.

Wil je meer weten over SveaVita?

Bel of mail gerust indien je meer informatie wenst; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 51088944.

 

Aanmelden of meer informatie?

Vul het aanvraagformulier hiernaast in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

Aanvraagformulier

Aanvraagformulier

Vaak vergoeding zorgverzekeraar mogelijk!