Mindful bordspel en workshops
voor en met mindfulnesstrainers

Mind Your Step - beleef mindfulness

Ben je mindfulnesstrainer?

Zet dan dit toffe bordspel in voor workshops, terugkomdagen...

Ga met belangstellenden met het bordspel “Mind Your Step” aan de slag en laat hen op een plezierige en laagdrempelige manier ervaren wat aandacht met – en voor je – kan doen en betekenen. Spelenderwijs mindfulness ervaren!

Je kunt het als trainer of therapeut inzetten voor (kennismakings)workshops, terugkomdagen en wat je maar wilt. Een paar jaar geleden had ik (Irma) zelf echt behoefte aan zo’n tool en liep maanden met het idee van een spel rond om het vervolgens met collega mindfulnesstrainer Caroline Holsbeek samen te ontwikkelen. “Mind Your Step – beleef mindfulness” is het resultaat en inmiddels zet ik het spel al 2,5 jaar met plezier en succes in. Interesse gewekt?
Je kunt het spel bij SveaVita kopen met of zonder online inspiratieworkshop. Meer hierover in het volgende infoblok.

Foto’s spel ‘Mind your step’: Inge Korten.

Aanschaf mindfulness bordspel
met/zonder inspiratieworkshop

Het bordspel “Mind Your Step – beleef mindfulness” kost €39,50 excl. verzendkosten en je bestelt het door je interesse en adres via info@sveavita.nl kenbaar te maken. Doorgaans beschik je er dan al binnen enkele dagen over. Na ontvangst van de betaling bieden wij het spel bij post.nl ter verzending aan, waarna je uiteraard de track & trace code ontvangt.

Ben je mindfulnesstrainer en wil je het spel kopen plus deelnemen aan een online workshop? Een workshop waarbij we in kleine groep samen het spel spelen & ervaren en je tips krijgt en inspiratie opdoet? Dan bedraagt het bedrag €62,50 excl. verzendkosten.. Volgende online workshops:
– vrijdag 26 februari 2021 van 10.00-12.00 uur
– vrijdag 12 maart 2021 van 10.00-12.00 uur

Spelworkshop mindfulness
voor groepen en particulieren

Met een ervaren mindfulnesstrainer in
2 uur tijd kennismaken met mindfulness

Tjdens deze workshop vertellen we je uiteraard het een en ander over mindfulness, maar we gaan er vooral ook mee aan de slag. Dit doen we met behulp van het leuke bordspel Mind Your Step. Spelenderwijs mindfulness ervaren. Lekker laagdrempelig en aansprekend. Uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen. In Weert en elders. Deelname kost € 25 p.p.

mindfulness spel weert
mind your step - attention please mf spel

Workshop mindfulness voor bedrijven

Mindfulness op de werkplek – landelijk

Geïnteresseerd in een workshop mindfulness op de werkplek? Tijdens een teamdag of de jaarlijkse Werkweek van de Stress in november? Dat kan! Ook hier leent het spel Mind Your Step zich bij uitstek voor.

SveaVita werkt landelijk en zet uitsluitend goed opgeleide mindfulnesstrainers in die in de hoogste categorie zijn gecertificeerd door de beroepsvereniging voor mindfulnesstrainers (VMBN). Deze trainers hebben tevens zelf een ruime werkervaring in het bedrijfsleven of bij de overheid opgedaan en dus affiniteit hiermee. Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Wil je alvast een 'sneak preview'?

Klik dan op het filmpje.

Data workshops
met het bordspel

"Mind Your Step - beleef mindfulness"

• Online inspiratieworkshop “Mind Your Step – beleef mindfulness” voor mindfulnesstrainers: zaterdag 27 febr 2021 van 10.00-12.00 uur.
  • Online inspiratieworkshop “Mind Your Step – beleef mindfulness” voor mindfulnesstrainers: zaterdag 6 maart 2021 van 10.00-12.00 uur.

Aanmelden of meer informatie?

Vul dan het formulier in. Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie terug.