Maak kennis met mindfulness

Mind Your Step - beleef mindfulness

Workshop mindfulness met het nieuwe spel

“Mind Your Step – beleef mindfulness”

Je hebt wel eens van mindfulness gehoord of er iets over gelezen, maar je hebt geen idee wat je je daarbij mag voorstellen? Of je wilt er graag nog net iets meer over weten voordat je je inschrijft voor een mindfulness- of stressreductietraining? Dan is deze workshop echt iets voor jou…

Mindfulness is een vorm van aandachttraining. Het is wetenschappelijk bewezen effectief in het kader van stressreductie en bovendien betreft het een vaardigheid waarvan je je hele leven plezier kunt hebben. Steeds meer mensen profiteren hier in hun dagelijks leven volop van. Van de rust, het overzicht, de ruimte, mildheid en relativering die het kan brengen. Om maar eens iets te noemen…

Foto’s spel ‘Mind your step’: Inge Korten.

Bewust leven en werken

De kern van deze aandachttraining ligt in het verschil tussen leven op de automatische piloot en bewust leven. Je leert met openheid en acceptatie aandacht te hebben voor wat er nu gebeurt en zich in je afspeelt. Sensaties, gevoelens, gedachten komen en gaan. Of het nu om aangename of onaangename gevoelens en gedachten gaat.

Mindfulness leert je hier op een vriendelijke en nieuwsgierige manier naar te kijken om er vervolgens op een effectieve wijze mee om te kunnen gaan.

Workshop mindfulness voor particulieren

In 2 uur tijd kennismaken met mindfulness

Tjdens deze workshop vertellen we je uiteraard het een en ander over mindfulness, maar we gaan er vooral ook mee aan de slag. Dit doen we met behulp van het bordspel Mind Your Step, dat door Irma de Bont van SveaVita is mede-ontwikkeld. Spelenderwijs mindfulness ervaren. Lekker laagdrempelig en aansprekend. Uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

Deze workshop duurt twee uur en vindt regelmatig in Hartje Weert plaats. Kijk in de agenda voor actuele data. De kosten bedragen € 20 p.p.

mindfulness spel weert
mind your step - attention please mf spel

Workshop mindfulness voor bedrijven

Mindfulness op de werkplek – landelijk

Geïnteresseerd in een workshop mindfulness op de werkplek? Tijdens een teamdag of de jaarlijkse Werkweek van de Stress in november? Dat kan! Ook hier zetten wij het spel Mind Your Step voor in.

Wij werken landelijk en zetten uitsluitend goed opgeleide mindfulnesstrainers in die in de hoogste categorie zijn gecertificeerd door de beroepsvereniging voor mindfulnesstrainers (VMBN). Deze trainers hebben tevens zelf een ruime werkervaring in het bedrijfsleven en/of bij de overheid en dus affiniteit hiermee. Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Data en locatie

Kennismaken met Mindfulness

  • Trainingslocatie in het Cwartier te Weert, Beekstraat 54, Unit 107
  • Datum: open inschrijving of op afspraak. Informeer!
  • Tijdsduur: 2 uur
  • Kosten: € 20 p.p.

Aanmelden of meer informatie?

Vul dan het formulier in. Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie terug.

Scroll naar top