Online

Nu ook online activiteiten

SveaVita biedt naast de live trainingen en bijeenkomsten ook steeds meer activiteiten online aan en ik vertel je graag waarom. We zijn als Nederlanders al aardig online actief als de coronacrisis zich eind februari 2020 aandient. Wat volgt is een lange periode van zoveel mogelijk thuis zijn en werken. Dit maakt dat we – min of meer gedwongen en aanvankelijk misschien met enige weerstand – vaker of anders online gaan en zijn.

We maken kennis met nieuwe digitale toepassingen en gaan na enige tijd zelfs ervaren dat dit vervolgens weer andere perspectieven biedt. Nieuwe mogelijkheden die geheel passen in de huidige tijd. Een tijd waarin we duurzamer in het leven moeten en willen (gaan) staan.

mindfulness op afstand weert
mindful genieten weert

Nieuw perspectief

Meer thuis zijn en werken kan betekenen:

  • minder reistijd – meer productiviteit
  • minder koffie bij de automaat – meer op de werkplek
  • minder overleguren – meer voorbereiding
  • meer creativiteit – minder creativiteit
  • minder verkeer op weg, spoor en in de lucht
  • meer natuur en schoner milieu
  • meer waardering voor wat we (dichtbij) hebben

Om maar eens iets te noemen. Vul het zelf maar in of aan. Misschien wil Corona ons in deze zin ook wel iets vertellen?

Ontmoeten en verbinden

Dit alles neemt niet weg dat fysiek menselijk contact ook heel belangrijk is en blijft. En superfijn! Het is dus niet zozeer een kwestie van of online of fysiek, maar van en online en fysiek. De uitnodiging is misschien wel te zoeken naar een nieuwe balans i.c.m. andere (werk)vormen. Het maken van wel overwogen keuzes blijft daarbij uiteraard actueel. Ieder is anders en hier spelen de eigen ervaring en beleving dan natuurlijk een belangrijke rol. Wat voelt goed en juist?

Ik hoor momenteel een groeiend aantal mensen zeggen dat de grens tussen online en fysiek ontmoeten aan het vervagen is. Wauw! Dit neem ik overigens ook bij mezelf waar en dat voelt momenteel nog als een bijzondere ervaring. De tijd zal ons leren hoe dit zich verder gaat ontwikkelen.

mindfulness op afstand weert
mindfulness-online-weert

On- en offline

Al met al wil SveaVita zowel online als fysieke activiteiten aanbieden en zo mindfulness voor iedereen toegankelijk maken en houden. Voor elk wat wils. Het online aanbod zal zich dus gaan uitbreiden. In de agenda tref je altijd het actuele aanbod aan. Vragen of ideeën? Ik hoop dat je ze met me wilt delen!

Twijfel je of mindfulness iets voor jou is?

Weet je nog niet zeker of een mindfulnesscursus iets voor je is? Wil je er eerst iets meer over weten en ook eens ervaren wat mindfulness met je kan doen en voor je kan betekenen?
Woon dan een Workshop Mindfulness bij. Er is dan ook alle ruimte voor het stellen van vragen. Van harte uitgenodigd!

Aanmelden of meer informatie?

Vul dan het formulier in. Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie terug.

Scroll naar top