Mindfulness Studio Weert  |  06 510 889 44  |  info@sveavita.nl

Klaar voor de start in 2019?

Klaar voor de start in 2019?

Vorige week woonde ik de najaarsdag van de Vereniging Voor Mindfulness (VVM) te Bunnik bij. ’s Ochtends werden we – een flinke groep mindfulnesstrainers – meteen lekker wakker geschud door Veronique Prins die een inspirerende workshop gaf. Veronique coacht ambitieuze coaches, therapeuten en trainers om succesvol te worden en blijven in hun eigen praktijk en doet dit op een bevlogen, no-nonsense manier.

Lees verder

Rust roest niet op stiltedag mindfulness

Rust roest niet op een stiltedag

Het duurt niet lang meer of de vakantieperiode breekt weer aan. Er zijn mensen die deze periode thuis doorbrengen en ook mensen die eropuit gaan. Mogelijk zoek je met anderen het nodige vertier of heb je juist behoefte aan tijd voor jezelf. Of misschien wel allebei. Het kan helpend zijn te beseffen dat er ook door het jaar heen mooie momenten zijn om tot rust te komen en de accu weer op te laden. Rust roest niet altijd.

Lees verder

'Mind your step' in Natuurlijk Weerterland

Op de laatste zondag van februari maakten mijn partner en ik een wandeling in het GrensPark Kempen-Broek. Dit park ligt op de grens van Belgisch en Nederlands Limburg en Noord-Brabant en kent een aardige variëteit aan landschappen.

Lees verder

De juiste mindfulness training en aanbieder kiezen Weert

De juiste mindfulnesstraining en aanbieder kiezen; checklist

Regelmatig vragen mensen mij waar ze op moeten letten bij het kiezen van een mindfulnesstraining en aanbieder. Een mooi onderwerp voor een blog! Het is namelijk nog niet zo eenvoudig een standaard antwoord op deze vraag te geven.

Lees verder
Weg van stress; rust en ruimte

Weg van stress: rust en ruimte

Mijn eerste blog. Best een stressvol momentje. Hoe te beginnen? Wellicht met mezelf gewoon eens even voor te stellen.
Ik werk al weer heel wat jaartjes met veel plezier als mindfulnesstrainer. Toen ik begon, zocht ik een handelsnaam die me op het lijf geschreven zou zijn en dat werd dus 'SveaVita'.

Lees verder

Vaak vergoeding zorgverzekeraar mogelijk!