Corona

Mindfulness trainingen & workshops

Eind februari 2020 krijgt Nederland met de eerste COVID-19 patiënt te maken. Het Coronavirus heeft ons land bereikt en sinds die tijd lijden en overlijden er helaas ook mensen aan.

Wat er gebeurt, verrast en verwondert ons. Wat we meemaken is ongekend. Nederland kwam in maart 2020 langzaam maar zeker tot stilstand door steeds verdergaande maatregelen om verdere verspreiding van dit nieuwe coronavirus tegen te gaan en er zo voor te zorgen dat zorgprofessionals hun werk konden blijven doen. Veel mensen maakten noodgedwongen een pas op de plaats, terwijl anderen nog een tandje bijzetten om Nederland door en uit deze crisis te helpen.

Inmiddels komen we langzaam maar zeker weer uit de intelligente lock-down. Dit neemt niet weg dat het virus nog onder ons waart en we groeien – wie weet – wel uit tot een samenleving met een nieuw normaal.

corona-virus-sveavita

Voor elk wat wils

SveaVita wil hierop inspelen door meer activiteiten online en buiten aan te bieden. Bovendien zijn er een aantal aanpassingen doorgevoerd voor de fysieke activiteiten. Iedereen mag op zijn of haar manier meedoen of mee blijven doen. Bel ook gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Groepsgrootte

Voor de workshops, open groepstrainingen en wandelingen geldt, dat wij de groepsgrootte op onderdelen hebben aangepast. Voor workshops, open groepstrainingen en stiltedagen geldt een max. aantal deelnemers van 8 en voor groepswandelingen van 4. De activiteiten binnen vinden plaats in een voldoende grote ruimte opdat een onderlinge afstand van 1,5 meter gewaarborgd is. Daarnaast zijn individuele en duo-trainingen mindfulness uiteraard ook nog steeds mogelijk.

Zelf meenemen

Voor de mindfulness trainingen binnen vragen we je het volgende zelf mee te nemen:

  • flesje water,
  • yogamat,
  • handdoek,
  • plaid of vest,
  • evt. extra sokken en
  • een hoofdkussentje.

Het is mogelijk een tweedehandse, schone yogamat bij SveaVita te kopen voor € 10.
Informeer gerust bij belangstelling.

Voor de wandelingen neem je zelf – zoals gebruikelijk – het nodige mee, w.o. drinkflesje.

Belangrijk

Ter voorkoming van mogelijke verspreiding resp. besmetting van het Coronavirus respecteren wij de richtlijnen van overheid, RIVM, beroepsvereniging VMBN (mindfulness) en/of wandelbond KWBN (natuurwandeling) en Gemeente Weert.

Net als jij nemen we daarbij de algemene afspraken van overheidswege in acht: 1,5 meter afstand houden, vaak handen wassen, in je elleboog hoesten en niezen, papieren zakdoekjes gebruiken en daarna direct weggooien, geen handen schudden en thuis blijven bij klachten.

Voorafgaand aan elke training en wandeling doen we een gezondheidscheck en is er bij aanvang handgel voorzien. Bij inschrijving voor een activiteit komen wij hier nog op terug. Aarzel niet contact met ons op te nemen indien je hier nu al wat meer over wilt weten. We doen het graag samen!

Scroll naar top