Mindfulness Studio Weert  |  06 510 889 44  |  info@sveavita.nl

Mindfulness in

communicatie

  • Home
  • Mindfulness
  • Mindfulness in Communicatie

Mindful communiceren

Respectvol communiceren

In de originele 8-weekse mindfulnesstraining wordt tijdens de zesde bijeenkomst aandacht geschonken aan het thema communicatie & contact. Mogelijk smaakt dit nu naar meer. Dan is dit een mooie vervolgtraining: mindfulness en compassie in communicatie. Formeel heet deze training: Mindfulness Based Compassionate Communication (MBCC) training.

Tijdens deze mindfulnesstraining van zes dagdelen staat mindful communiceren centraal. Het gaat dan over het - vanuit verbinding met jezelf - met anderen communiceren. Je maakt contact met wat je echt voelt en wilt om vervolgens respectvol te leren communiceren. Uiteraard is er daarbij aandacht voor jouw specifieke patronen, waarden en interpretaties.

Effectiever leren communiceren

Verbeter je communicatieve vaardigheden

Aan de hand van oefeningen en meditaties word je duidelijk wat wel en niet werkt en leer je effectiever te communiceren. De oefeningen vinden veelal in tweetallen plaats. De tips en handvatten die je krijgt, zijn zowel een verrijking voor jezelf als voor jouw communicatie.

„Je kunt de golven niet stoppen,

maar je kunt wel leren surfen“

Jon Kabat-Zinn

Aandacht en mindfulness

Mindful communicatietraining

Deze training is gebaseerd op de training Mindfulness Based Compassionate Communication (MBCC), ontwikkeld door de Belg David Dewulf. David is arts, introduceerde het begrip 'mindfulness' in Vlaanderen en richtte er het Instituut voor Aandacht & Mindfulness op. Hij volgde zelf opleidingen over de hele wereld en heeft ook de nodige ervaring met Tao, Life Coaching en Mind/Body Medicine.

Irma de Bont van SveaVita is voor het geven van deze training door David Dewulf zelf opgeleid. Zij geeft deze training ook als bedrijfstraining door heel Nederland en in de Euregio. In-company of op een externe locatie.

Praktische informatie
Mindfulness in Communicatie

  • Startdatum: in onderling overleg

  • Zes bijeenkomsten van 2 uur

  • Overige data:

  • Kosten: € 270,00 incl. btw en materialen voor particulieren

  • Locatie: Cwartier - Unit 107, Weert of op locatie

Mindfulness Weert
Mindfulness op het werk

Twijfel je of deze training iets voor je is?

Weet je nog niet zeker of een mindfulness in communicatietraining iets voor je is? Neem dan gerust via het formulier hiernaast contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Aanmelden of meer informatie?

Vul het aanvraagformulier hiernaast in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

Privacy Zeker

Vaak vergoeding zorgverzekeraar mogelijk!