Mindfulness in Communicatie

Mindful communiceren

Respectvol communiceren

In de originele 8-weekse mindfulnesstraining wordt tijdens de zesde bijeenkomst aandacht geschonken aan het thema communicatie & contact. Mogelijk smaakt dit nu naar meer. Dan is dit een mooie vervolgtraining: mindfulness en compassie in communicatie. Formeel heet deze training: Mindfulness Based Compassionate Communication (MBCC) training.

Tijdens deze mindfulnesstraining van zes dagdelen staat mindful communiceren centraal. Het gaat dan over het – vanuit verbinding met jezelf – met anderen communiceren. Je maakt contact met wat je echt voelt en wilt om vervolgens respectvol te leren communiceren. Uiteraard is er daarbij aandacht voor jouw specifieke patronen, waarden en interpretaties.

hoe leer ik goed communiceren
leren communiceren weert

Effectiever leren communiceren

Verbeter je communicatieve vaardigheden

Aan de hand van oefeningen en meditaties word je duidelijk wat wel en niet werkt en leer je effectiever te communiceren. De oefeningen vinden veelal in tweetallen plaats. De tips en handvatten die je krijgt, zijn zowel een verrijking voor jezelf als voor jouw communicatie.

Aandacht en mindfulness

Mindful communicatietraining

Deze training is gebaseerd op de training Mindfulness Based Compassionate Communication (MBCC), ontwikkeld door de Belg David Dewulf. David is arts, introduceerde het begrip ‘mindfulness’ in Vlaanderen en richtte er het Instituut voor Aandacht & Mindfulness op. Hij volgde zelf opleidingen over de hele wereld en heeft ook de nodige ervaring met Tao, Life Coaching en Mind/Body Medicine.

Irma de Bont van SveaVita is voor het geven van deze training door David Dewulf zelf opgeleid. Zij geeft deze training ook als bedrijfstraining door heel Nederland en in de Euregio. In-company of op een externe locatie.

leren communiceren

Praktische informatie Mindfulness in Communicatie

  • Startdatum: bij voldoende belangstelling of op aanvraag
  • Zes bijeenkomsten van 2 uur
  • In onze studio te Weert of op een externe (bedrijfs)locatie
  • Kosten: € 275 incl. werkboek en geluidsbestanden

Twijfel je of mindfulness iets voor jou is?

Weet je nog niet zeker of een mindfulnesscursus iets voor je is? Wil je er eerst iets meer over weten en ook eens ervaren wat mindfulness met je kan doen en voor je kan betekenen?
Woon dan een Workshop Mindfulness bij. Er is dan ook alle ruimte voor het stellen van vragen. Van harte uitgenodigd!

Aanmelden of meer informatie?

Vul dan het formulier in. Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie terug.

Scroll naar top