Mindfulness meditatie avonden in Weert

Mindfulness meditatie bijeenkomsten, nieuw in Weert

Het doet me plezier je te kunnen melden dat SveaVita, Mindfulness Studio Weert sinds 1 oktober 2017 in hartje Weert mindfulness meditatiebijeenkomsten begeleidt. Voor mensen met en zonder meditatie-ervaring. Van harte welkom op de eerste en/of derde maandag van de maand van 19.30-21.00 uur in het Weerter Cwartier, Unit 326.

SveaVita, Mindfulness Studio Weert biedt al geruime tijd mindfulnesstrainingen aan en deelnemers aan deze 8-weekse training geven regelmatig aan behoefte te hebben aan terugkombijeenkomsten. En eindelijk is het dan zover: sinds oktober 2017 kun je bij SveaVita ook voor mindfulness meditatiebijeenkomsten terecht.

Versterk of fris je mindfulness ervaring op

Deze samenkomsten zijn een prima manier om je mindfulnessbeoefening te versterken en/of te verfrissen. Het is inspirerend, stimulerend en motiverend om samen met anderen te mediteren. Even ook een moment van rust, stilte en inkeer.

Interesse in de mindfulness meditatieavonden?


Er is een beperkt aantal plaatsen, dus vooraf inschrijven is wel verplicht. Deelname kost € 8,00 per keer. Het is ook mogelijk voor een 10-strippenkaart à € 75,00 te kiezen. Deze blijft tot een jaar na aankoop geldig.

Je kunt voor mindfulness meditatie dus iedere eerste en derde maandag van de maand van 19.30-21.00 uur bij SveaVita, Mindfulness Studio Weert terecht (behalve op nationale feestdagen en in de maanden juli en augustus). Je hoeft alleen maar een grote handdoek of badlaken mee te nemen. Verdere materialen zijn aanwezig en behalve aandacht, schenken wij ook thee en water.

Meer informatie over de mindfulness meditatieavonden?

Bel of mail gerust indien je meer informatie wenst of je wilt inschrijven voor een of meer meditatieavonden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 51088944.

Hartelijke groet,

Irma de Bont

Aanvraagformulier

Stuur een kopie naar mijn eigen email adres