Mindfulness training / stressreductie trainingen Weert en Breda

Mindfulness

SveaVita geeft diverse mindfulness trainingen en workshops in hartje Breda en Weert, waaronder de originele 8-weekse MBSR-training van Jon Kabat-Zinn. MBSR staat voor Mindfulness Based Stress Reduction (stressreductie training).

Voor wie is mindfulness geschikt?

Deze training is geschikt voor mensen met burn-out, stress, stress gerelateerde, (chronische) pijnklachten of ander ongemak. Tegenwoordig wordt de training steeds vaker ook gevolgd door mensen zonder deze klachten. Iedereen kan baat hebben bij (meer) mindfulness in zijn of haar leven. En wil je gewoon eerst eens even ervaren wat mindfulness is? Kies dan voor een workshop mindfulness of bezoek een meditatiebijeenkomst!

Mindfulness cursus informatie Weert en Breda

Deze mindfulness training of stressreductie training in zowel Breda als Weert bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur en een stiltebijeenkomst. De trainer van SveaVita biedt praktische aandacht-, beweeg- en meditatieoefeningen aan. Het is géén therapie en géén praatgroep. Er wordt niet inhoudelijk ingegaan op persoonlijke problematiek. Je traint je geest/de aandacht spier en koppelt (vrijblijvend) terug hoe het is om met meer aandacht te leven.
SveaVita geeft trainingen voor: groepen - doelgroepen - individuen - maatjes - organisaties
De trainingen vinden plaats in de mindfulness studio te Breda en Weert of op locatie.

Mindfulness oefen je ook thuis

Gedurende de 8-weekse mindfulness training oefen je dagelijks ook thuis met behulp van een werkboek en geluidsbestanden. Dit is een belangrijk onderdeel van de training. Je wordt daarbij natuurlijk niet in het diepe gegooid. De trainer geeft duidelijke instructies en tussen de sessies door is het mogelijk contact met haar op te nemen.

Start Di 20 febr 2018

Start Ma 26 febr 2018

Start Vrij 9 mrt 2018

Start Woe 21 mrt 2018

Mindfulness meditatie stilte/oefendag
Za 17 mrt 2018

Cwartier - Unit 326, Beekstraat 54 te Weert

Het Klooster Breda, Schorsmolenstraat 13

Cwartier - Unit 326, Beekstraat 54 te Weert

Landgoed De Leonardushoeve te Belfeld

Dinsdagavond van 19.15-21.45 uur
20 feb, 27 feb, 6 mrt, 13 mrt, 20 mrt, 27 mrt, 3 apr, 10 apr

Maandagavond van 19.15-21.45 uur
26 feb, 5 mrt, 12 mrt, 19 mrt, 26 mrt, 9 apr, 16 apr, 23 apr

Vrijdagmiddag van 15.30-18.00 uur
9 mrt, 16 mrt, 23 mrt, 30 mrt, 6 apr, 13 apr, 20 apr, 27 apr

Woensdagavond van 19.15-21.45 uur
21 mrt, 28 mrt, 4 apr, 11 apr, 18 apr, 25 apr, 2 mei, 23 mei

Zaterdag 17 maart 2018
Van 10.00 uur tot 16.00 uur

Onze trainers zijn aangesloten bij de VMBN (cat. 1) en BGN.
Hierdoor is vaak vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!
Training is inclusief btw, werkboek, geluidsbestanden en stiltedag op een fraaie, externe locatie.
.
Raadpleeg hier de volledige agenda.

Aanmelden of meer informatie over onze mindfulness cursussen?

Vul het aanvraagformulier hieronder in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

Aanvraagformulier

Stuur een kopie naar mijn eigen email adres