Mindfulness training

Stressreductie training in Weert

Mindfulness trainingen & workshops

SveaVita geeft diverse mindfulnesstrainingen en workshops in hartje Weert, waaronder de originele 8-weekse MBSR-training plus stiltebijeenkomst van Jon Kabat-Zinn.

MBSR staat voor Mindfulness Based Stress Reduction (stressreductietraining). Als over mindfulnesstraining wordt gesproken, wordt doorgaans deze training bedoeld. Wat mindfulness is, lees je hier. Informatie over de training zelf volgt hieronder.

SveaVita is mindfulness specialist en biedt ook vervolgtrainingen, bedrijfstrainingen en activiteiten als mindfulness workshops, mindful wandelingen, stiltedagen en retraites aan. Hierover elders op deze website meer.

mindfulness cursus weert

Voor wie is mindfulness geschikt?

Wel of geen klachten, iedereen is gebaat bij mindfulness

De 8-weekse mindfulness training is geschikt voor mensen met burn-out, stress, stress gerelateerde, (chronische) pijnklachten of ander ongemak. Tegenwoordig wordt de training steeds vaker ook gevolgd door mensen zonder deze klachten. Iedereen kan baat hebben bij (meer) mindfulness in zijn of haar leven. Deelnemers aan onze trainingen merken niet zelden op: “iedereen zou dit minstens een keer in zijn leven moeten doen”. Je kunt natuurlijk ook eerst eens geheel vrijblijvend komen kennismaken met ons en onze trainingen of starten met een workshop.

Mindfulness cursusinformatie Weert

Deze mindfulnesstraining of stressreductietraining in Weert bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten van circa 2,5 uur en een stiltebijeenkomst. Het is een ervaringsgerichte training.

Een ervaren en gecertificeerde trainer van SveaVita biedt praktische aandacht-, beweeg- en meditatieoefeningen aan. Iedere bijeenkomst is er een thema aan bod waarbij je natuurlijk een woordje van uitleg krijgt. Dit maakt ook dat je begrijpt waarom je de oefeningen doet die je gaat doen.

Het is géén therapie en géén praatgroep. Er wordt niet inhoudelijk ingegaan op persoonlijke problematiek. Je traint je geest/de aandachtspier en koppelt (vrijblijvend) terug hoe het is om met meer aandacht te leven.

beste mindfulness training weert


SveaVita geeft trainingen voor

  • groepen
  • doelgroepen
  • individuen
  • maatjes
  • organisaties

De trainingen vinden plaats in de mindfulness studio te Weert, in de natuur of online. De bedrijfstrainingen vinden landelijk in-company plaats, op een externe locatie of online. Wij respecteren de richtlijnen van de Nederlandse overheid als het gaat over corona. Voor meer info hierover: klik hier.

Zelf meenemen voor trainingen in de studio te Weert:
mondkapje, flesje water, yogamat, handdoek voor op yogamat, plaid of vest en evt. extra sokken en hoofdkussentje.

Kosten groepstraining mindfulness

Deelname aan de groepstraining mindfulness (8-weekse MBSR plus stiltebijeenkomst) kost € 345 p.p. Dit bedrag is inclusief werkboek en geluidsbestanden. Vaak vergoedt de zorgverzekeraar of werkgever de kosten voor deze training geheel of gedeeltelijk. Informeer hier gerust naar.

Kosten individuele mindfulness training

Deelname aan een individuele mindfulnesstraining (8 bijeenkomsten van 1 uur) kost € 720 p.p.

Kosten bedrijfstraining mindfulness

Tarieven bedrijfstrainingen op aanvraag. Wij bieden trainingen naar keuze overigens off- en online aan.

Mindfulnesstraining 8-weekse groepstraining Weert ​

  • Kosten € 345 p.p. Dit bedrag is incl. werkboek en geluidsbestanden
  • Vaak vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk

Twijfel je of mindfulness iets voor jou is?

Weet je nog niet zeker of een mindfulnesscursus iets voor je is? Wil je er eerst iets meer over weten en ook eens ervaren wat mindfulness met je kan doen en voor je kan betekenen?
Woon dan een Workshop Mindfulness bij. Er is dan ook alle ruimte voor het stellen van vragen. Van harte uitgenodigd!

Aanmelden of meer informatie?

Vul dan het formulier in. Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie terug.

Scroll naar top