Stiltedag

Stiltedag mindfulness meditatie

Eerstvolgende stiltedag (datum volgt)

Zin in een dag helemaal voor en met jezelf? Zonder telefoon, mail, social media, boeken en kranten… Het is mogelijk op deze dag.

Kadootje voor jezelf

SveaVita, Mindfulness Studio Weert organiseert regelmatig stilte-/oefendagen mindfulness meditatie. Voor mensen met en zonder meditatie-ervaring. Even een momentje voor jezelf. Een mini-retraite op een prachtige locatie – vaak een voormalig klooster – in Zuid-Nederland.

dag stilte weert

Een dag voor en met jezelf

Datum volgende stiltedag volgt

En voor de eerstvolgende stiltedag zijn we te gast in de fraaie meditatieruimte van (locatie volgt).

Tijdens deze dag krijg je op laagdrempelige wijze allerlei oefeningen uit de originele mindfulnesstraining (MBSR/stressreductietraining) aangeboden. En nog een beetje meer of minder… Je wordt hierbij begeleid door een gecertificeerde en ervaren (MBSR) mindfulnesstrainer.

Zo’n dag stelt je in de gelegenheid gedurende langere tijd bij je eigen ervaring te zijn, zonder dat je iets anders hoeft te doen. Zonder de gebruikelijke dagelijkse beslommeringen. Het komt niet meer zo vaak voor dat we echt tijd voor onszelf hebben. Laat staan dat we eens met onszelf kunnen zijn. Deze stilte/-oefendag is nu zo’n mooi moment voor bezinning, inspiratie, motivatie… En ook een gelegenheid bij uitstek om weer lekker nieuwe, frisse energie op te doen…

Prachtige locaties

SveaVita, Mindfulness Studio Weert organiseert deze dag afwisselend in Brabant en Limburg. Locaties waar we graag komen zijn Het Klooster Breda te Breda, Landgoed Stokershorst te Nederweert-Eind en Landgoed De Leonardushoeve te Belfeld. Om maar eens iets te noemen. Mooie plekken om even tot jezelf te komen.

We zijn er overigens trots op dat we iedere keer weer mensen uit Limburg in Brabant mogen verwelkomen en andersom. En inmiddels hebben we steevast ook deelnemers uit andere provincies te gast. We kijken al uit naar deze stiltedag. Jij ook?

Stiltedag

Praktisch

  • Datum: enkele keren per jaar; zie agenda
  • Tijd: van 09.45 uur tot circa 16.00 uur
  • Locatie: wisselend in Brabant en Limburg
  • Kosten: € 75 p.p. geheel verzorgd
  • (oud)cursisten SveaVita: eenmalig gratis aanmelden en meedoen
  • Vooraf aanmelden via de button; vol = vol.
Scroll naar top